DELIVERY THROUGHOUT KOSOVO

Shipping cost only 2 €

SAVE YOUR MONEY

Visit us at our store

FREE SHIPPING

For orders over 50€

Filloni eksperiencën tuaj

 
1
 

TUTTOCAPSULE KOSOVA

Ne jemi Tuttocapsule, vendi ku magjia e shijes së kafesë vlerësohet maksimalisht.
Ne bashkë me të apasionuarit pas shijeve të kafesë, eksperiencave të mrekullueshme, dhe profesionalizmit që kemi, sjellim në një zingjir dyqanesh zgjedhjet e shumta për të përmbushur arritjen e kënaqësisë së shijeve botërore.
Kjo eksperiencë jetohet në Kosovë falë dyqanit të parë franchise të kompanisë italiane Tuttocapsule, në vendin tonë.
Me mbi 20 brende nga e gjithë bota, me mbi 500 shije të kapsulave, të përpunuara me profesionalizëm, nga testuesit më të mirë italianë, ju gjeni te ne përgjigje për shijen tuaj.
Në dyqanet tona, ju përherë do të keni kënaqësinë të zgjedhni shijet që sjellin energji dhe relaks.

Best selling products

Aparatat e kafesë

Ne zgjedhim me pasion kënaqësinë e shijeve

Me kujdes, staf të avancuar, punë të palodhshme dhe zgjedhje të qindra shijeve botërore, ne sjellim kënaqësinë me të cilën ditët tua mbushen panumërt me momente të paharrueshme. Tuttocapsule ofron mundësi shumë, mundësinë të zgjedhni llojin e kënaqësisë!

VENDI KU GJENI PËRGJIGJE PËR SHIJEN TUAJ!

NA KONTAKTONI

Për çfarëdo informacioni shtesë që dëshironi ta keni në lidhje me aparatet e kafesë, llojet e kafesë dhe çdo gjë rreth shërbimeve tona, na kontaktoni lirshëm në

𝟎𝟒𝟑 𝟖𝟎𝟎 𝟗𝟓𝟎

ose na vizitoni në dyqanin tonë tek rr. Migjeni, nr 24 (te Qafa), Prishtinë.

You've just added this product to the cart: